VOUWGORDIJNEN

Wil jij een warme klassieke, landelijke of juist huiselijke sfeer creëren? Dan zijn vouwgordijnen iets voor jou! Vouwgordijnen hebben horizontale vouwen in de stof, waardoor ze zich niet oprollen, maar opvouwen. Met een bedieningskoord of -ketting, bepaal je in een handomdraai de lichtinval en het zicht naar buiten. Wanneer je het gordijn opvouwt, dan heb je optimaal lichtinval en zicht naar buiten. Vouw je het gordijn uit, dan kun je genieten van privacy. Vouwgordijnen hebben een elegante en warme uitstraling. Ze zijn leverbaar met verschillende stofsoorten. Zoals transparant, lichtdoorlatend en verduisterend. Voor welke stofsoort kies jij?

MAATWERK

Bij Jantex Raamdecoratie maken wij vouwgordijnen op maat, speciaal voor jouw raam. Onze vouwgordijnen op maat zijn van absolute topkwaliteit. Ze worden gemaakt van superieure stoffen en zijn te bedienen met een bedieningsketting of met het elektrische systeem van Somfy. Hiermee bepaal je zelf of je veel of weinig lichtinval en zicht naar buiten wilt. Onze collectie vouwgordijnen op maat hebben baleinen aan de achterzijde. Deze baleinen zorgen er samen met de kwalitatieve stoffen voor dat je vouwgordijn altijd strak en netjes vouwt, zonder plooien. Deze extra’s geven je vouwgordijn een zichtbaar luxere en elegantere uitstraling!

VERDUISTEREND

Verduisterende vouwgordijnen hebben een romantische en warme sfeer. Onze op maat gemaakte verduisterende vouwgordijnen worden compleet voor jou op maat gemaakt. Naast de exacte afmetingen bepaal je de stofsoort en de kleur. De stoffen van onze verduisterende vouwgordijnen zijn voorzien van een speciale coating. Deze coating maakt de stof 100 procent verduisterend. Daarnaast zijn alle stoffen van een superieure kwaliteit. Ons vouwgordijn kun je eenvoudig bedienen met een bedieningsketting of elektrisch. In een handomdraai verduister je de ruimte, ideaal voor slaapkamers. De baleinen aan de achterzijde van de stof zorgen ervoor dat je verduisterende vouwgordijn altijd strak en mooi hangt.

LICHTDOORLATEND

Lichtdoorlatende vouwgordijnen op maat hebben een zachte en natuurlijke uitstraling. Ons vouwgordijn op maat kun je van begin tot eind samenstellen, het betreft 100 procent maatwerk. Naast de exacte afmetingen bepaal jij de stof en de kleur van het vouwgordijn. In onze collectie vind je meerdere stofsoorten. Kies jij voor een stoere grof geweven stof of juist voor een luxe gladde stof met een glans? Iedere stofsoort is leverbaar in veel kleuren, van licht tot donker. Zo vind je altijd een lichtdoorlatend vouwgordijn op maat dat past in jouw woonstijl. Bij ons vind je enkel de beste kwaliteit stoffen. Het vouwgordijn zal in iedere stand elegant en sfeervol hangen. Lichtdoorlatende stoffen filteren het licht én bieden privacy.

TRANSPARANT

Wil jij een zachte en natuurlijke sfeer creëren in je huis? Kies dan voor een transparant vouwgordijn op maat. De transparante vouwgordijnen op maat worden gemaakt van luxe transparante stoffen. In onze collectie vind je meerdere stofsoorten. Zo vind je naast gladde stoffen ook stoffen met een linnen structuur. Naast de stofsoort kies jij de kleur. Je hebt de keuze uit veel populaire en moderne kleuren. Daarom vind je bij ons altijd een stof en kleur die past in jouw interieur. De hoge kwaliteit stoffen zorgen ervoor dat het vouwgordijn op maat altijd mooi en elegant hangt. Onze transparante vouwgordijnen op maat worden volledig op maat gemaakt aan de hand van jouw wensen.