ROLGORDIJNEN

Wij bieden een grote kleurencollectie voor verschillende soort rolgordijnen. Een transparant rolgordijn of semi-transparant rolgordijn is goed geschikt voor de woonkamer. Rolgordijnen zijn in alle ruimtes toepasbaar en passen in iedere woonstijl. Onze rolgordijnen zijn in veel soorten, maten, kleuren, stoffen en kwaliteiten leverbaar, waardoor er altijd wel een rolgordijn is dat past bij jouw interieur. Onze rolgordijnen worden op maat gemaakt door ons en perfect geplaatst. Rolgordijnen zijn leverbaar in verschillende stoftransparanties; transparant, lichtdoorlatend, verduisterend en screen. Dus of je nu op zoek bent naar meer sfeer in je woonkamer of verduistering van je slaapkamer; met een rolgordijn vind je altijd wat je zoekt. Kortom, rolgordijnen zijn sfeervol, praktisch en voordelig. Meer informatie en handige tips over onze rolgordijnen vind je onderaan deze pagina.

MAATWERK

Onze collectie rolgordijnen op maat is verkrijgbaar in vier verschillende stofsoorten. Je kunt kiezen voor een transparante, lichtdoorlatende, verduisterende of een screen stof. Deze stoffen zijn leverbaar in veel populaire kleuren. Zo vind je altijd een stof en kleur die bij jouw interieur past. Twijfel je tussen diverse stoffen? Vraag dan gratis kleurstalen aan! Waar je ook naar op zoek bent, onze collectie rolgordijnen op maat heeft voor iedereen wat wils! Met een rolgordijn op maat kies je voor uitstekende kwaliteit en de perfecte maat. In een aantal simpele stappen stel je jouw perfecte rolgordijn samen.

VERDUISTEREND

In onze collectie rolgordijnen op maat zijn ook verduisterende rolgordijnen verkrijgbaar. Onze collectie verduisterende rolgordijnen op maat bestaat uit een ruim aanbod aan stoffen en kleuren. Zo vind je altijd een stof en kleur die bij jouw interieur past. Alle stoffen hebben een speciale coating waardoor deze 100 procent verduisterend zijn. In onze collectie vind je zowel verduisterende stoffen met witte als meekleurende achterzijdes. Met een verduisterend rolgordijn op maat kies je voor absolute topkwaliteit en de perfecte maat. In een aantal simpele stappen stel je het rolgordijn samen zoals jij deze wenst.

LICHTDOORLATEND

Lichtdoorlatende rolgordijnen op maat zorgen voor een frisse en warm gefilterde lichtinval. Daarnaast bieden lichtdoorlatende stoffen privacy, het zicht wordt beperkt tot schimmen. Ideaal voor ruimtes waar je zowel behoefte hebt aan lichtinval als privacy. In onze collectie lichtdoorlatende rolgordijnen op maat vind je meerdere stoffen en kleuren. Zo vind je altijd een rolgordijn dat past bij jouw woonstijl. Met een lichtdoorlatend rolgordijn op maat kies je voor absolute topkwaliteit en de perfecte maat. De exacte afmetingen van het rolgordijn bepaal je zelf. In een aantal simpele stappen stel je jouw perfecte rolgordijn samen.

TRANSPARANT

De felle zon tegengaan maar toch het uitzicht naar buiten behouden? Kies dan voor een transparant rolgordijn op maat. Een transparante stof filtert de lichtinval op een natuurlijke manier. De stof laat veel licht door, enkel het felle zonlicht zal tegengehouden worden. Doordat de stof transparant is behoud je de verbinding met buiten. Ideaal voor ruimtes waar je overdag veel bent. Met een transparant rolgordijn op maat kies je voor absolute topkwaliteit en de perfecte maat. Jij bepaalt de exacte afmetingen en hebt de keuze uit een ruim kleurenpallet.