PLISSÉGORDIJNEN

Optimaal privacy behouden en toch genieten van het daglicht? Dan zijn plisségordijnen iets voor jou. Dankzij een Top-down-Bottom-up plissé kun je niet alleen de onderlat naar boven bewegen, maar ook de bovenlat naar beneden. Hierdoor bepaal je zelf de mate van privacy en lichtinval.

Bij ons vind je zowel plisségordijnen op maat als standaardmaten plisségordijnen. De standaardmaten collectie heeft een uniek systeem speciaal voor draai-kiepramen. Met dit systeem is het mogelijk te monteren zonder te boren. Meer handige tips & informatie over onze plisségordijnen vind je onderaan deze pagina.

MAATWERK

Wil je je privacy behouden, maar toch maximaal genieten van het daglicht? Dan zijn onze plisségordijnen op maat ideaal voor jou. Onze plisségordijnen op maat zijn verkrijgbaar in vele stofsoorten en kleuren, waardoor er altijd een geschikte voor jou bij zit. Zo zijn de plisségordijnen leverbaar in effen stoffen, stoffen met een linnen look en crushed stoffen. Onze plisségordijnen op maat kunnen als bottom up en top down bottom up worden geleverd. Deze tweede variant heeft als voordeel dat je zowel de onderkant als de bovenkant van het plisségordijn kunt verschuiven. Onze plisségordijnen op maat worden van begin tot eind, op de basis van jouw wensen, op maat gemaakt.

VERDUISTEREND

Onze collectie verduisterende plisségordijnen op maat is ideaal voor gebruik in de slaapkamer of badkamer. De verduisterende stoffen zijn namelijk 100 procent licht- en zichtdicht. De verduisterende honingraat stof heeft zowel een warmtewerende als isolerende werking. Dit komt door de ruimte tussen de stof en de speciale folie in de stof. Plisségordijnen zijn erg praktisch en eenvoudig in de gewenste stand te zetten. Met een top down en bottom up systeem kan het plisségordijn zowel van onder als boven geopend worden. Plisségordijnen zijn toepasbaar in iedere ruimte. Breng sfeer in je huis met een trendy plisségordijn.

LICHTDOORLATEND

Een lichtdoorlatend plisségordijn op maat brengt sfeer in iedere ruimte. De lichtdoorlatende collectie bestaat uit enkele stoffen en dubbele honingraat stoffen. Alle stoffen zijn in verschillende kleuren leverbaar. Een plisségordijn op maat is geschikt voor iedere raamsituatie, dit komt door het slanke systeem en de diverse montage mogelijkheden. De lichtdoorlatende stoffen filteren de lichtinval en bieden daarnaast privacy, de stof is namelijk zichtdicht. Met een top down en bottom up systeem kan het plisségordijn in een handomdraai opgetrokken worden aan zowel de boven- als onderkant. Plisségordijnen zijn sfeervol, tijdloos en functioneel.

TRANSPARANT

Een transparant plisségordijn op maat brengt sfeer in iedere ruimte. De transparante collectie bestaat uit enkele stoffen en dubbele honingraat stoffen. Beide stofsoorten zijn in verschillende kleuren leverbaar. Transparante stoffen laten veel licht door. Deze stofsoort is ideaal wanneer je jouw raam wel wenst te bekleden maar het uitzicht wilt behouden. Plisségordijnen op maat zijn geschikt voor iedere raamsituatie. Jij bepaalt exact hoe het plisségordijn eruit komt te zien. Wij maken het plisségordijn volledig op maat zoals jij deze wenst. Je kunt het plisségordijn op maat laten voorzien van een bottom up of een top down bottom up systeem.