JALOEZIEËN

– Met Jaloezieën bepaal jij zelf de gewenste doorkijk, lichtinval en privacy. Is dit wat je zoekt? Dan zijn Jaloezieën de ideale raamdecoratie voor jou. Met Jaloezieën creëer je een unieke sfeer in iedere ruimte van jouw huis of kantoor. Daarnaast zet je Jaloezieën in een handomdraai in de juiste stand, afgestemd op waar jij op dat moment van de dag behoefte aan hebt.

Onze Jaloezieën zijn in diverse materialen en kleuren beschikbaar, waardoor je zowel een moderne als landelijke of klassieke sfeer kunt creëren. De Jaloezieën zijn tevens erg mooi te combineren met één van de gekleurde ladderbanden, helemaal in jou eigen stijl. Plaats je meerdere Jaloezieën naast elkaar, dan zorgt dit voor eenheid en een ruimtelijk, modern gevoel. Handige tips & informatie over onze Jaloezieën vind je onderaan deze pagina.

HOUTEN JALOEZIEËN

Houten Jaloezieën met een prachtige en sfeervolle uitstraling bestel je bij Janatex Raamdecoratie. Onze Houten Jaloezieën zijn echte sfeermakers in jouw interieur. In onze collectie vind je ook Houten Jaloezieën op maat. Deze worden perfect voor jou op maat gemaakt. Je hebt keuze uit veel populaire kleuren. Welke woonstijl je ook hebt, Houten Jaloezieën zijn een waardevolle toevoeging in ieder interieur. Door de lamellen te kantelen bepaal je eenvoudig de hoeveelheid lichtinval en doorkijk. Bekijk hieronder onze ruime collectie Houten Jaloezieën of neem een kijkje in onze showroom.

MAATWERK

Bij Janatex Raamdecoratie werken we met precisie en maatwerk. Ben je op zoek naar houten jaloezieën van hoogwaardige kwaliteit? Dan biedt onze ruime collectie de perfecte oplossing voor jou. Je kunt keuzes maken uit een ruim aanbod kleuren, afwerkingen en lamelbreedtes. Omdat jij de exacte afmetingen bepaalt, weet je zeker dat het maatwerk houten jaloezie perfect past. Welke Houten Jaloezieën op maat hebben jouw voorkeur?

ALUMINIUM JALOEZIEËN

Aluminium jaloezieën bestel je tegen een aantrekkelijke prijs bij ons! Kies je voor aluminium jaloezieën op maat, dan kies je voor de beste kwaliteit en de perfecte pasvorm. Met een aluminium jaloezie regel je gemakkelijk zelf de lichtinval en doorkijk. In onze collectie vind je veel kleuren. We bieden effen afgelakte lamellen aan maar ook lamellen die metallic afgelakt zijn. Onze aluminium jaloezieën zijn leverbaar in zowel een 25 mm als een 50 mm uitvoering. Aluminium jaloezieën op maat zijn een sfeervol en tijdloos product.

MAATWERK

Ben jij op zoek naar de perfecte pasvorm en de beste kwaliteit? Kies dan voor onze maatwerk Aluminium Jaloezieën. Het is mogelijkheid om de jaloezie zelf samen te stellen. Naast de perfecte afmetingen heb je een ruime keuze in kleuren. Maatwerk is bij ons ook écht maatwerk. Je Aluminium Jaloezie wordt van begin tot eind gemaakt op basis van de door jou doorgegeven wensen. In onze collectie vind je 25 mm en 50 mm brede lamellen.

KUNSTSTOF JALOEZIEËN

Kunststof Jaloezieën zijn een goed een voordelig alternatief voor echt houten jaloezieën. Een kunststof jaloezie heeft de uitstraling van een mat afgelakte houten jaloezie. De pvc-lamellen van de jaloezie bestendig tegen vocht. Daarmee zijn ze ideaal voor gebruik in de badkamer of keuken. Met een kunststof jaloezie kan zowel de lichtinval als de richting van het licht worden aangepast. Meer voordelen van kunststof jaloezieën als raamdecoratie vind je onderaan deze pagina. Ben jij op zoek naar een voordelige oplossing en een sfeermaker? Kies dan voor onze kunststof jaloezieën.