GORDIJNEN

Gordijnen zijn erg trendy, dit heeft een aantal redenen. Gordijnen zetten het accent in je interieur en geven de ruimte veel sfeer en warmte. Welke woonstijl je ook hebt, een gordijn past altijd. Het combineren van gordijnen met een ander soort raamdecoratie is zeker mogelijk.

Gordijnen zijn leverbaar in verschillende stofsoorten, van transparante stoffen tot verduisterende stoffen. Alle gordijnstoffen hebben een eigen samenstelling en structuur, daarnaast is het mogelijk om de gordijnen op verschillende manier te laten maken, zoals een wave-gordijn, in plooien of als paneelgordijn. Ook zijn alle gordijnen leverbaar in diverse kleuren. Kortom, met gordijnen creëer je een huiselijke en warme sfeer!

MAATWERK

Gordijnen zijn de absolute sfeermakers in jouw interieur. Onze gordijnen op maat worden volledig op maat gemaakt aan de hand van jouw wensen. In onze gordijnen collectie vind je veel verschillende stoffen. Zo kun je kiezen voor vitrages, Inbetween en overgordijnen op maat. Onze elegante gordijnstoffen hebben een unieke structuur en uitstraling. Met onze gordijnen creëer je een warme en huiselijke sfeer. Daarnaast bieden onze gordijnen privacy. De mate van privacy is afhankelijk van de stofdikte. Door de ruime keuze vind je altijd een gordijn op maat dat bij jou past. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over onze op maat gemaakte gordijnen. Bekijk onze collectie en ontdek welk gordijn op maat bij jou past.

VITRAGES

Vitrages op maat zorgen voor een combinatie van sfeer en privacy. In onze collectie vind je luxe vitragestoffen van een uitstekende kwaliteit. Met vitrages op maat creëer je een huiselijke sfeer op een natuurlijke manier. De transparante stoffen laten erg veel daglicht door en blokkeren de felle zonnestralen. De natuurlijke en warme stoffen zorgen voor een aangename lichtinval. Ook voorkom je met vitrages op maat een deel van de inkijk. Op deze manier kan je vrij door je huis bewegen zonder dat anderen alles kunnen zien. De hoeveelheid lichtinval en inkijk is afhankelijk van de dikte van de stof. Is onze collectie vind je stoffen met verschillende kleuren en structuren. Meer informatie over onze vitrages vind je onderaan deze pagina.

INBETWEEN

Onze inbetweens op maat zijn een oplossing voor het binnenlaten van de gewenste hoeveelheid daglicht en creëren van sfeer. Een inbetween op maat filtert het daglicht én beperkt de inkijk. Dat wil zeggen dat je van buiten moeilijk naar binnen kunt kijken. Een inbetween zit qua stofdikte en -transparantie tussen een vitrage en een overgordijn in. De hoeveelheid lichtinval en de mate van privacy die geboden wordt is afhankelijk van de dikte stof. Alle stoffen hebben een unieke structuur en zijn leverbaar in meerdere populaire kleuren. Onze gordijnen worden enkel gemaakt van de beste kwaliteit stoffen. Zo vind je altijd de perfecte inbetween op maat voor in jouw interieur.

ADVIES OP MAAT

Ruimte sfeervol aankleden doe je met onze overgordijnen op maat. Overgordijnen zijn dicht van structuur, ze houden het zonlicht tegen en vaak de volledige de inkijk van buitenaf. In onze collectie overgordijnen op maat bieden we ook overgordijnen aan die volledig verduisteren. Iedere gordijnstof heeft een unieke uitstraling en structuur. We gebruiken enkel de beste kwaliteit gordijnstoffen waardoor de gordijnen soepel vallen en lang mee gaan. Onze overgordijnen op maat worden met veel aandacht, van begin tot eind op maat gemaakt. Kortom, onze kwalitatieve overgordijnen creëren een warme sfeer en bieden privacy. Wij bieden voor ieder interieur de perfecte oplossing en denken graag met je mee!