EMBRASSES

Heb je siergordijnen of wil je overdag de gordijnen open houden? Dan bieden de embrasses de perfecte oplossing. De embrasses bieden een mooie manier om je gordijnen opzij te hangen. Wij bieden de exclusieve collectie van Houles. Dit zijn hoogwaardig afgewerkte embrasses van de beste kwaliteit. Het biedt je interieur een unieke uitstraling door de verschillende patronen en prachtige details.

LEREN EMBRASSES

Tijdloos en stoer zijn onze leren embrasses, uitgevoerd in een aantal prachtige kleuren en designs geven jouw gordijnen net dat beetje extra. Zo maak je door een leren embrasse met een eenvoudig gordijn te combineren een hele mooi combinatie die zeker zal opvallen.

LUXE EMBRASSES

Kwast embrasses zijn bij inbetweens, vitrages of voor overgordijnen goed te combineren. Deze embrasses zijn er niet alleen in een klassieke uitvoering, ook voor een moderner interieur kan dit type embrasse een goede keuze zijn!

KOORD EMBRASSES

Koord embrasses zijn, zoals de naam al zegt koorden die zijn afgewerkt met een lusje waarmee ze aan een embrassehaak bevestigd worden. Zoek je een embrasse die vooral functioneel moet zijn en niet de overhand moet krijgen, kies dan voor dit type embrasse.