DUO ROLGORDIJNEN

Een Duo Rolgordijn bestaat uit wisselende open en gesloten banen, waardoor je de sfeer in huis optimaal kunt bepalen. Het is de absolute trend van dit moment. Een kamer met openheid of privacy, licht of juist donker; met een Duo Rolgordijn is het allemaal mogelijk.

Duo rolgordijnen bestaan namelijk uit twee stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Een duo rolgordijn is een combinatie van sfeer en functionaliteit. Met behulp van een kettingbediening kun je heel eenvoudig zelf de lichtinval en inkijk bepalen. Je kunt het duo rolgordijn in iedere gewenste stand zetten. Zo creƫer je op elk moment van de dag de juiste sfeer en lichtinval in jouw woning of kantoor. Handige tips & informatie over onze duo rolgordijnen vind je onderaan op deze pagina.

LICHTDOORLATEND

Met een lichtdoorlatend duo rolgordijn op maat speel je eenvoudig met de lichtinval. Dit doe je door de twee stoflagen langs elkaar te bewegen en zo de banen te verschuiven. Zo bepaal je in een handomdraai de gewenste lichtinval en privacy. Duo rolgordijnen zijn enorm populair en zijn toepasbaar in iedere woonstijl, zelfs op kantoor ruimtes, praktijken, klinieken etc. is het perfect te combineren. Onze duo rolgordijnen op maat zijn van absolute topkwaliteit en worden perfect op maat gemaakt. Bij ons is het mogelijk om de banen van het duo rolgordijn op elkaar uit te laten lijnen. We leveren zowel gesloten cassettes als open profielen waarbij de rol stof zichtbaar is. Er zijn veel verschillende kleuren leverbaar.

ALUMINIUM VERDUISTEREND

Onze collectie verduisterende Duo Rolgordijnen op maat is van absolute topkwaliteit. Je kunt niet alleen de kleur van de stof uitkiezen, maar ook de kleur van het systeem, de onderlijst en de bedieningsketting. Daarnaast bepaal jij aan welke zijde de bedieningsketting komt. Jouw wensen staan centraal bij het maken van een duo rolgordijn op maat! Een verduisterd duo rolgordijn op maat verduistert nooit voor de volle 100 procent, deze stoffen worden ook wel dim-out stoffen genoemd. Deze stoffen zijn leverbaar in een aantal populaire kleuren. Onze verduisterende duo rolgordijnen beschikken over speciale onderlijsten, waardoor er geen lichtkier ontstaat aan de onderkant.

MAATWERK

Onze Duo Rolgordijnen op maat zijn van absolute topkwaliteit. De collectie bestaat uit lichtdoorlatende en verduisterende stofkwaliteiten, leverbaar in veel moderne en tijdloze kleuren. Zo is er altijd een stof en kleur beschikbaar die past bij jouw interieur. Voor onze duo rolgordijnen op maat maken we enkel gebruik van de beste materialen. Naast de gewenste stof en kleur kun je bij ons ook kiezen uit verschillende modellen. Hierbij valt te denken aan een duo rolgordijn met een gesloten cassette aan de bovenzijde of juist een open systeem. Komen er meerdere duo rolgordijnen naast elkaar te hangen en wil je de banen laten uitlijnen? Neem dan even contact op met ons.